Jump to content

Prekršajni nalog


blazsurina

Preporučene objave

Ovako, stric i njegov susjed su dogovorili kupoprodaju auta, no međutim nisu napravili ugovor, nego kad si susjed osposobi auto za registraciju onda će ga prenijeti na sebe. Stric je auto odjavio i predao tablice nadležnoj ispostavi. Susjed je odvezao auto i popravljao ga, no odlučio se i voziti u njemu (auto neregistriran i odjavljen) i zaustavi ga policija i stric je dobio kaznu od 5000 kn da je “dopustio”  dotičnom susjedu da upravlja dotičnim vozilom koje nema osiguranje i registraciju. Sto nam je činiti? I ima li kakve šanse da se stric izvuče jer ni na kraj pameti mu nije bilo da će se ovaj vozit, a i mislio je da je sve riješio kd je auto odjavio. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 22 minuta, sivko je napisao:

Sad bi susjed trebao dat izjavu kod bilježnika da je vozilo ipak njegovo vlasništvo i da ga je uzeo iz svoga dvorišta.I to treba napravit dok je vrijeme za prigovor pa uz njega dodat izjavu.

 A jel bi se moglo da naprave kupoprodajni ugovor, ali stave datum prije mjesec dana? Ili je li moguće da oni kao ispisu ugovor, ali ga ne ovjere kod javnog bilježnika, odnosno je li u tom slučaju to valjano? Jer susjed je voljan surađivati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija