Jump to content

Predstavnik stanara koji odbija raditi svoj posao


Humra

Preporučene objave

Pozdrav, molim pomoć

Situacija je slijedeća: stanari u mojoj zgradi (uključujući i mene) su sa tcom-om htjeli sklopiti dogovor da se provuče optika u zgradu za što je potrebno da predstavnik stanara podnese prijavu sa potpisima od 51% stanara.

Nakon što smo predstavnicu tražili da izvuče formu ona nam je (krajnje bezobrazno) odgovorila da to neće napraviti. Uspjeli smo od stambenog gospodarstva sami dobiti papire te je više od 51% stanara potpisalo suglasnost (oko 70%). Naime, t-com inzistira da zahtjev bude podnesen od strane predstavnika stanara čak i nakon što smo objasnili situaciju.

Već više od dva tjedna ju tražimo da podnese gotov zahtjev no ona na to samo zalupi vrata, poklopi telefon i časti nas svakakim riječima uz izgovor "ma najbolje da sad i to još radim".

Postoji li neki način da ju ili zaobiđemo ili prisilimo da preda zahtjev?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
, Borbena7 je napisao:

Obratite se pravnoj službi Upravitelja, neka oni odrade posao do kraja.

Pozdrav...imam problema sa boravkom u stanu u kojem živimo suprug i ja...tj. , živjeli smo dok navodno predstavnik stanara nije promijenio bravu u ulazu u zgradu. Time je onemogućen pristup nama stanu i imamo ključ od stana koji nam je dao vlasnik. Vlasnik se odselio iz stana prije 6 mjeseci i to na brzinu jer ga je taj navodni predstavnik istukao... otišao je preko noći i do nedavno smo se čuli mobitelom, no , promjenio je broj i većinom je ugašen. Ima mjesec dana kada se brava promijenila i zvali smo policiju koja uopće nije obavila očevid i ma kar upitala ostale stanare DA LI JE ON ZAISTA PREDSTAVNIK...s kamoli ostatak priče. U stanu su nam sva garderoba , ljekovi jer muž je epileptičar , nešto novca i druge stvari...Tv, priključak za internet na moje ime ,skriveno vjenčano zlato , itd...

Što da radim...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Borbena7 je napisao:

Tko je upisan u zk kao vlasnik tog stana? Jeste tražili ključ ulaza, bilo Vi ili stvarni vlasnik od predstavnika stanara ili upravitelja zgrade ili nekog drugog suvlasnika u zgradi?

Pozdrav... hvala Vam na odgovoru , jer doista se vrtimo u krug jer nekoliko mišljenja smo dobili od raznih institucija. Stvari su komplicirane jer vlasnika stana ne poznajemo. Osim toga , prijatelj koji nas je doveo i molio nas da ostanemo u njemu , je vrlo plašljiva osoba. On se rodio u tom stanu . U svojih 38 godina nikada nije stanovao na drugoj adresi i dobio je stanarsko pravo . Otac mu je umro kad je imao 5 godina. U stanu ostaje živjeti njegova maćeha jer 9otac oženio davno i nadala se da će njoj pripasti makar dio ( stan je 4-osoban , preko 150 m/2 ....

Stanar koji je poviše njega ima problema sa samim sobom. Svojevoljno je promjenio bravu ali kako je u svađi sa mojim prijateljem , bezobzirno i bezobrazno je iskoristio ostale stanare koji su stari ljudi u mirovinama ...i ne žele se svađati sa njim , nego su šutjeli i trpe dan-danas njegovu samovolju

  Već sam spomenula da je moj prijatelj pobjegao jer ga je taj navodni predstavnik istukao. Boji se i uopće ne želi da rješava svoje probleme , a tako i moje.

Pokušala sam sa jednom gospođom razgovarati o tome što da radim i molilo je moj suprug da kopiramo ključ . No , ona je isto isprepadana ...

Nemam mnogo opcija jer zgrada ima 4 kata i 4 stana .

Bila bih zahvalna na još kojem savjetu. Osjećamo se prevareni i doznali smo da u stan dolazi maćeha...

HOROR !!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija