Jump to content

Uplaćen novac na krivi poziv na broj


Nicola123

Preporučene objave

Pozdrav, da ne duljim puno, uplatio sam na račun grada zagreba i na račun hzzo-a neke dugove po ugovoru s poreznom, ali na krivi poziv na broj. I sada se iz grada zagreba i porezne prave englezi.

Uglavnom ne znam ni kome da se obratim da mi se vrati novac, a oni me zavlače, a datum dospijeća duga je za 3 dana, a oni mi to neće sigurno vratiti do tada, a ne žele ni priznati da sam platio.

Zanima me, budući su podaci za uplatu su svi točni osim poziva na broj, da li sam ja stvarno po tome i dalje dužan?? Ja sam platio na dobar broj računa i imam potvrdu, a oni nek si slažu uplate kako žele.

Da li se ja sad mogu pravit englez i koja su moja prava ukoliko sada skoči kamata jer nisam platio na vrijeme i drugi problemi koji slijede??? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 5 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

pa ih pozivate da sredstva koja su primili njihovo računovodstvo pravilno preknjiži,

Slažem se, potrebno je da Poreskoj upravi uputite zahtev za preknjižavanje pogrešne uplate na ispravan poziv na broj, jer je evidentno da sada od istog poreznog obveznika imaju istovremeno i preplatu i dug. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Ruby_Danderfluff je napisao:

Očitujte im se da ste uplatili navedeni iznos, ali omaškom na krivi poziv na broj, pa ih pozivate da sredstva koja su primili njihovo računovodstvo pravilno preknjiži, tako da se ne mogu dalje "praviti Englezi" 

Hvala na odgovorima, ali cak ih ni moj odvjetnik nije mogao uvjeriti. Vec su u poreznpj cvrsto inzistirali na ponpvljenoj uplati. Uplatio sam im ponovo i sad muku mucit s povratom..sta reci, oni su drzava za sebe

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija