Jump to content

Kupnja stana za keš


iprapa

Preporučene objave

Evo ovako, bavio sam se nekih 5-6 godina web programiranjem, radio od kuće, za stranicu iz amerike i jos par stranica iz europe, sav novac sam dobio isplacen na Payoneer racun, te sam podizao novac vecinom u inostranstvu. Podignuo sam oko 40.000€ u tih 5-6 godina, i taj novac imam u kešu. Sad sam u fazi kupnje stana. Pa me zanima, na koji nacin kupit stan u gotovini, i dali je to uopće moguce s obzirom da nisam placao nikakva davanja prema hrvatskoj kad sam novac dobivao na Payoneer racun i podizao novce u italiji. Na koji nacin taj keš iskoristit za kupnju stana? Znam da bi morao dokazat porijeklo novaca, no nebi li onda dobio i neku kaznu zbog ne placanja poreza na te novce?

Kakav bi bio postupak?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bilo koji građevinar ili prodavatelj će Vam rado uzeti kupoprodajnu cijenu na ruke, te Vam nitko neće postavljati pitanje odakle Vam kod kupoprodaje, ovjere potpisa, plaćanja poreza na promet nekretnina ili uknjižbe prava vlasništva. Samo pazite da ne predate novac prije nego što sklopite ugovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija