Jump to content

Naknada štete - tužba prativ Matičnog ureda, Ministarstva uprave - na postotak samo


Andrejee

Preporučene objave

Poštovani, 

Ako poznajete odvjetnike koji rade samo na postotak, prosledite mi Molim Vas na email adresu dusansdules@gmail.com, ili se javite, pa ću Vam poslati detalje.
Odnosno, priložiti sva neophodna dokumenta kako bi mogli da pokrenete tužbu ako mislite ili oni misle da tužba ima osnova i interesa. Radi se o tome da je prekoračen rok za dostavu odgovora elektronski, ali imam elektronske dokaze od samih organa državnih - imejlove da je upućen službeni zahtev tim telima. Koja mi nisu odgovorila više od 3 meseca. I takođe zaposlenima na službene imejl adrese je prosleđen imejl, ali oni ne odgovaraju "samo" više od dva meseca.

Takođe, možete i diskutovati da li se može podneti spor na osnovu elektronskih dokaza - imejlova, da je službeno zahtev prosleđen tim telima - kako izričito stoji u imejlu Matičnog ureda da je službeno prosleđen i u imejlu treće institucije.
Državljanin sam Republike Hrvatske, ali sam iz Republike Srbije, tako da ne znam gde bih tražio advokate koji rade samo na postotak u Hrvatskoj. 
Vi slobodno diskutujte ili se javite, ja već jesam u kontaktu sa nekim advokatima i ne znam kako će to biti, jer to na postotak je osetljivo pitanje kod svih advokata, a dokaz da je imejl službeno prosleđen elektronski u vidu imejla je takođe nešto u šta mnogi nisu upućeni koji su mi odgovorili. A pošto vodim jedan spor u Republici Srbiji koji je nevezan za ovaj, osim toga kako je sve počelo, mogu samo na postotak da predam punomoćje i svu neophodnu dokumentaciju i pošaljem u Republiku Hrvatsku.


Zahvaljujem unapred. S poštovanjem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija