Jump to content

Konačno mirovina ;-


anonimno

Preporučene objave

Molio bih one posjetitelje ovog odličnog foruma koji su prošli svu procedudru oko dobivanja mirovine, ako su voljni da mi malo podrobnije objasne sve korake do konačnog rješenja.

 

Naime prateći ovaj forum na dosta mjesta se može naći objašnjenja pojedinih koraka, postupaka ali nigdje nisam naišao na kompletnu sliku nekoga ko je od početka pa sve do kraja (mirovine) primjerom pokazao sve što je prošao.

 

Najviše me zanima , a vjerujem i većinu budućih umirovljenika sam kraj odnosno mirovinsko u Zagrebu, koji papiri trebaju, koliko se gdje i šta čeka , kako prolaze dragovoljci branitelji sa dobrim ratnim putevima.....itd.

 

Ne vjerujem da među posjetiteljima nema novijih umirovljenika, pa dajte malo se javite kako ste prošli i jeste li zadovoljni sa mirovinom i sa svim onim problemima koji su vas pratili uz put.

Malo olakšajte nama koji smo vrtlozima papira i lječnika da i mi uskoro -daj Bože kažemo:

KONAČNO MIROVINA;-

:thankyou:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne brini se, takvih nema na ovom forumu.

što se mene tiće, kunem se svojom mirovinom kad ju dobijem da neću napuštati ovaj forum i da ću sa strpljenjem pomagati braniteljima na ovom forumu da istjeraju svoja prava.

sad imam posla oko nekih programa ali budem ubrzo objavio na svojoj stranici nekakvu brošuru koja će pomoći braniteljima da ostvare svoja prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija