Jump to content

Tražim odvjetnika za tužbu protiv kladionice


JakovJ

Preporučene objave

Pozdrav svima, imam problem sa kladionicom gdje mi ne žele obračunati ispravno okladu kako piše u njihovim pravilima.



Naime, odigrao sam uživo zbroj golova 4.5 više na utakmici njemačkog nogometnog kupa Duren - Bayern, pri rezultatu 0-2(vodstvo Bayerna), poslije je ispalo da je utakmica odigrana na stadionu Bayerna iako je prikazan kao gost.
  1) Događaj je nevažeći: 

   d) ako se odigra na terenu ekipe navedene kao gost, osim ako se teren koristi kao domaćinski za obje ekipe. Ovo pravilo se ne odnosi na natjecanja na neutralnom terenu (razni turniri, svjetska, europska prvenstva, skijaški kupovi i sl.). Smatra se da svi sudionici takvih natjecanja igraju na neutralnom terenu bez obzira jesu li iz države organizatora takvog natjecanja. Odigravanje na neutralnom terenu ne utječe na regularnost oklade, bez obzira je li to bilo navedeno u ponudi.

  VAŽEĆI REZULTATI Članak 15. 

    12) Promjena u mjestu održavanja događaja s kojom priređivač nije bio upoznat ili ju nije najavio (npr.: zbog kazne, problema sa stadionom i sl.) nema utjecaja na oklade, osim ako se događaj ne odigra na terenu momčadi najavljene kao gost (članak 28./1.d)).

Tražio sam povrat uloga(void oklade), ali čovjek s druge strane kaže da je sve po njihovim pravilima i da je Bayern bio službeno gost.

Tražio sam ih citat iz pravila da mi to potvrde, ali od tada se više ne javljaju.

Poslao sam im potom službeni pisani prigovor na njihovu adresu, jer im u pravilima piše da je to sljedeći korak, i na nisam dobio nikakav odgovor.

Poslije toga sam im poslao upit na mail zašto nisu odgovorili na pisani službeni prigovor ali ni na to nisam dobio odgovor.

 

 

Idući korak je tužba, pa bih molio odvjetnika koji je spreman za to, jer u Hrvatskoj ima jako malo primjera za ovako nešto i jednostavno ne znam kome se obratitobratiti. Ili barem da dobijem kakav savjet koga kontaktirati ili nešto.

Zahvaljujem se unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Tražim odvjetnika za tužbu protiv kladionice

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija