Jump to content

Kivi zapisnik na presudi


Nita11

Preporučene objave

Pozdrav. Ja i bivši napravili smo podjelu bračne stečevine. Podjelili kuću onako kako je on htio i zbog toga preuzeo odgovornost plaćanja kredita. Stavka u podjeli stečevine stoji da više ništa ne predstavlja podjelu bračne stečevine već da svatko snosi troškove onog što je u njegovo ime. Kredit je bio nenamjenski, ja sudužnik i dio kredita smo potrošili na temelje ostatk kuće je napravila moja mama. Uglavnom on se oženio i naravno uz novu ženu dolaze problemi. Ne plaća alimentaciju, ne viđa djecu... i počima prijetiti kako ću ja platiti polovicu kredita. Danas mi stiže presuda kojom je on djecu tužio za smanjenje alimentacije i uglavnom izgubio je i još dobio povećanje. E sad kako on u toj tužbi navodi sve svoje troškove naveo je i da plaća taj kredit i da time otplaćuje tu kuću. E sad sud je krivo zapisao moj navod i u presudi stoji i dio gdje ja kažem kako je to istina da on plaća kredit za tu kuću i da je zbog toga dobio podjelu kakvu je htio. Ono što je netočno sud zabilježio je da moja izjava da se tim kreditom otplaćuje kuća je netočna. Kredit smo skupa potrošili na razne stvari a samo dio na temelje. Konačno moje pitanje je... Može li on taj krivi navod u presudi koristiti u drugoj tužbi govoreći kako sam ja to potvrdila, jer u ovoj presudi je to nebitno, ili u novoj tužbi di on mene namjerava tužiti za kredit to nije bitno. Danas sam dobila tu presudu. Da li trebam tražiti izmjenu tog navoda u roku od ovih 15 dana ili je to nebitno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete tražiti ispravak, ali sam mišljenja da Vam to nije potrebito, jer da Vas i tuži imate argumente i navode (činjenice) za pobijanje u Presudi za razvod braka koje citiram iz Vašeg upita: (....Stavka u podjeli stečevine stoji da više ništa ne predstavlja podjelu bračne stečevine već da svatko snosi troškove onog što je u njegovo ime...), dakle podrazumijeva se i kredit koji je na njegovo ime..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija