Jump to content

Naknada odvjetničkom uredu


Iverica

Preporučene objave

Dobila sam neko porezno rješenje koje mi se činilo pogrešnim pa sam angažirala jedan odvj. ured za savjetovanje oko žalbe na isto. Oni su slučaj proanalizirali i savjetovali me nek se ne žalim jer nemam osnove, što sam uvažila. U međuvremenu sam dobila ispravak poreznog rješenja kojim se ono prvo rješenje ukida. Odvjetnički ured je na početku bio tražio predujam za uslugu koju su pružili i sada, kad je očito da su me krivo savjetovali, žele vratiti samo 50% od uplaćene naknade za svoj posao. Zanima me kakva je praksa, ili pravilo ako ga ima. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
prije 5 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

Ja bih ipak prihvatila 50% od predujma, neko vrijeme je ipak utrošeno i odvojeno, neki trošak s njihove strane je učinjen, pa mislim da u dogovoru trebate prihvatiti ovo, jer kažem, nema neke prakse, sve je podložno međusobnim dogovorima.

Hvala na odgovoru. Ipak malo mi je to bezveze jer je velika greška u pitanju. Kao da ja krovopokrivam mušterijinu kuću pa nakon toga prokišnjava.. a ja se potrudila :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija