ASIJA 1 Objavljeno u studeni 27, 2020 Podijeli Objavljeno u studeni 27, 2020 Poštovani, ako ja imam završenu srednju školu tehničkog smjera, da li se mogu prijaviti na konkurs u prilogu. U konkursu traže društveni ili drugi smjer. Srdačan pozdrav, Asija. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1612 objavljeno studeni 28, 2020 Podijeli objavljeno studeni 28, 2020 Naravno da možeš jer piše "ili drugog smjera" a ne piše ili sličnog smjera. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ASIJA 1 objavljeno studeni 29, 2020 Autor Podijeli objavljeno studeni 29, 2020 A da li bi mi se kao radno iskustvo računao rad u MUP-u kao inspektora, jer traže saradnika sa VSS a nije naveden smjer. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1612 objavljeno studeni 30, 2020 Podijeli objavljeno studeni 30, 2020 U oglasu traže srednju školu,znači imaš viška pa te ne moraju ni uzet u razmatranje. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ASIJA 1 objavljeno prosinac 3, 2020 Autor Podijeli objavljeno prosinac 3, 2020 Imam ja završen i fakultet, ali me zanima, kada bi se zaposlio kao inspektor u MUP-u da li bi mi se to racunalo kao radno iskustvo, budući da oni iz MUP kada raspišu javni konkurs ne određuju kojeg smjera kandidat mora biti. Mogu aplicirati svi neovisno od smjera. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1612 objavljeno prosinac 3, 2020 Podijeli objavljeno prosinac 3, 2020 Da, bilo bi radno iskustvo. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.