Jump to content

Nejasnoća


Luna33

Preporučene objave

Ne znam dali sam odabrala točnu temu no...imam eto nejasnoću.

Naime ,na str.hok sam pronašla odvjetnika koji je u hoku prijavljen na toj adresi.S obzirom da istog ne mogu pronaći na toj adresi ,nakon kontakta telefonom isti me naručio,ali na drugoj adresi.Kad sam stigla tamo vidjela sam da isti ima tablicu rada istu kao i tamo izvišenu na ulazu u zgradu.No,ostaje mi nejasno dali odvjetnik ima pravo biti na dvije različite adrese,u istom gradu,mada jedna od njih i to ona koja nije prijavljena u hoku kao službena, služi za rad,hvala?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvjetnik ne smije imati više od jednog sjedišta gdje obavlja djelatnost, vjerojatno se radi o tome da odvjetnik ili komora nisu ažurirali podatke u imeniku odvjetnika. Može postojati pisarnica odvjetničkog društva u drugom gradu, ali voditelj pisarnice će biti jedan od odvjetnika koji su zaposleni u tom odvjetničkom društvu.

Ako Vam je bilo što sumnjivo oko odvjetnika kojega ste angažirali, svakako s njime to raspravite, da ne dođe do gubitka povjerenja bez razloga, ili ako Vam i nakon objašnjenja i nadalje bude sumnjivo, uvijek možete promijeniti odvjetnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija