Jump to content

Korona


Tomislav-74

Preporučene objave

Ne znam gdje na forumu poostaviti pitanje pa evo ovdje.
Dakle danas ujutro u 9:00 supruga mi ulazi u trgovački centar i uzme na kiosku Coffy to  go i sjedne na klupu ispred  jednog dućana. Odmah joj prilazi zaštitar sa uputom da ne može sjediti i konzumirati hranu i piće. Supruga pita "Pa tko konzumira" sjedim ovdje i čekam da se dućan otvori. Kava je zatvorena poklopcem i nisam je niti pila". Kaže zašttar " Ne možete sjediti. "Dobro" kaže supruga"Dignut ću se i stajati."  " Ne možete stajati" veli zaštitar " Smetate fluktuaciji ljudi"  "Ma kojih ljudi, 9 ujutro je jedini smo ovdje vi i ja i 20 metara dalje još dvoje troje ljudi."  Uglavnom supruga se morala "početi kretati" dok se dućan nije otvorio. Ja je pitam " Pa imaš mobitel kaj nisi zvala policiju"

Eto šta Korona stvara  djeltnicima zaštitarske službe.  Pitanje je šta učiniti u sličnom slučaju jer ovo graniči sa potpunim idiotizmom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaštitari u objektima imaju ovlasti skoro jednake policajcima na ulici, tako da je zaštitar ovlašten provoditi pravila trgovačkog centra, a ona dodatno mogu biti i restriktivnija od opće propisanih.

Vjerojatno ima i razlog zašto je tako postupio, a uvijek se možete obratiti s upitom trgovačkom centru ili zaštitarskoj firmi.

Policija ne bi postupala u ovom slučaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija