Jump to content

Prometna nesreća (nezgoda)


ajambrov

Preporučene objave

Pozdrav,

prije par mjeseci uzrokovao sam prometnu nesreću, vozeći se za vrijeme kiše udario sam automobil koji je stajao na semaforu. U vrijeme mog udara na semaforu je bilo zeleno svijetlo što su potvrdili i ostali sudionici, no rekli su da se ono tek upalilo. Vidljivost je bila dosta loša, moja brzina cca 55-60km. Policajac me pitao jesam li normalan i kojom sam brzinom vozio - no problem je što ja skoro uopće nisam kočio jer sam vidio zeleno svijetlo, kada sam shvatio da se auti ne miču, bilo je već prilično kasno. Kombi za uviđaj je došao cca 2 sata nakon nesreće. Kao što sam rekao padala je kiša, i osim što su fotografirali oba vozila nisu "tražili" tragove kočenja niti radili neke druge radnje koje bi se očekivale na uviđaju (automobile smo odmah makli sa ceste). Hoću li temeljem dobiti kaznu tipa za preveliku brzinu? Ne održavanje razmaka, nešto treće?

Automobil u koji sam udario,udario je u automobil ispred njega. Suvozačica iz automobila u koji sam udario je prevezena u bolnicu gdje je ustvrđeno kako nema ozlijede već je bila u "šoku". 

Zanima me što mogu očekivati? Nisam prije kažnjavan niti imao prometne nesreće, nisam imao alkohol u krvi.

Unaprijed hvala

uređeno: od ajambrov
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija