Jump to content

Prekršaj i prolazak pored policajaca


Benzin

Preporučene objave

Kad se ide na rotor prema areni i onda imaju 2 trake za lijevo i tamo je podvožnjak eh sad ja taman naišao na semafor kad je bio žut i prosao, a ispod podvožnjak je stajala policija u autu. Eh sad me zanima jel treba brinut ili bi oni odma krenuli zamnom da su htjeli kaznjavat. Ostali su ispod podvožnjaka ja sam nastavio dalje vozit . A i ja sw bas nisam mogao sigurno zaustavit a i taj semafor je kak bi se reklo u zadnju sekundu promjenio iz zelenog a zuto dosta kratko traje . Mislim da traje kraće nego na ostalim semaforima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na vukovarskoj nije radio semafor i umjesto njega je bio prometni policajac kojeg sam uocio u trenutku kada mi je pokazao crveno a bio sam vec  blizu semaforu i kad sam poceo kocit sam otisao preko pjesackog prijelaza i s tim sam tehnicki presao preko crvenog ali kad sam se uspio zaustaviti (nije bilo naglo kocenje) sam se vratio u rikverc.

zanima me kolika je kazna za to i hoce li uopce prijaviti policajac tu situaciju ili ako ju je neka kamera ulovila hocu li dobiti kaznu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ovako veceras bio nakratko stao na mjestu koje inače nije predviđeno za parkinga i tom prilikom ostavio auto na sva 4 i poziciji i kad sam se vratio u auto krenuo vozit sa pozicijom zaboravio na svjetla . Uglavnom prosao tako preko Markova trga pored policije sa poziciojom. Jedan policajac je pričao s kolegom i pogledao prema meni, ali nije me zaustavio i jos je bio tamo jedan auto isto nije reagirao ,E sad me zanima da li bi odma zaustavili da su imali namjeru kaznjavat? Upalio svjetla tamo negdje nakon par semafora .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Prekršaj i prolazak pored policajaca

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija