Jump to content

Zatvor


Marin7777

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Hvala na odgovoru. Receno mu je da će biti premjesten u Pulu. Takoder mu je receno da im nije jasno zašto je on u zatvoru?! Navodno na temelju nas dvoje, dijete malodobno(4mj) i ja sami u kucanstvu. Ali da mu istovremeno raste dug od alimentacije u Njem(bivsa je odselila tamo s djecom) a on iz zatvora naravno ne moze placati. Uglavnom, trebam se obratiti odvjetniku i on ce napraviti neki zahtjev ili nezz sto i na temelju toga on ide van. E sada, kakvog odvjetnika trebam? Za obiteljsko ili kazneno pravo? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema na čemu. No iskreno, sama molba i nije neko "sveto pismo", mogao bih vam i ja napisati primjer na rješenje o upućivanju. Međutim, kako ste opisali u prvom postu nepoznanice su je li u centru za dijagnostiku ili je već upućen na izdržavanje tj., uručeno mu je rješenje o upućivanju od strane suca izvršenja, pa bi na osnovu svih činjenica onaj navedeni vjerovatno najbolje znao što i kako. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trenutno je u centru, obavio je razgovor, testiranja itd. Nije jos dobio rjesenje nego mu je samo pravni savjetnik ili s kime je vec razgovarao rekao da ce najvjerojatnije biti prebacen u Pulu jer je ondje otvoreni tip. Pitao je da li bi mogao biti blize Osijeku jer smo iz Slavonije ali su mu rekli mozda Lipovica ali tesko jer tamo nije otvoreni tip. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U Požegi je za punoljetne muške osobe poluotvorena, također važi za Lipovicu i Turopolje. Samo je Valtura otvorena. Valtura je od svih navedenih otvoreni tip te ima razne aktivnosti u kaznionici (proizvodnja mesa i mlijeka, autoservis, tehnički...)

uređeno: od Vježbenik200
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Suprug je na izdržavanju zatvorske kazne u Valturi. Kaze da je zadovoljan, s obzirom kako mu je bilo u Remetincu. Imaju odvojene stanove, bungalove. Ima cimera, vjerojatno zbog korone su po 2 u sobi. Ima mogućnost da radi na farmi krava, kamenolomu ili stanici za tehnički pregled vozila. Inače se dobije dopust od 5 dana mjesecno i mogućnost svakodnevno od 8h da se ide u grad ALI zbog korone nista od toga. Telefonske pozive imas kad god želiš, od 7-19h mislim (naravno ako imas novaca za karticu). Posjete su mislim zbog korone otkazane ali ja sa suprugom imam video poziv, jednom tjedno od 20min.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
, buttozen je napisao:

Hvala sivko. Dali znate nakon koliko može ići na prvi vikend doma?

Tko zna da li uopće puštaju zbog corone.

prije 20 sati , Gabiz25 je napisao:

Pozdrav,imam pitanje muz se javio utorak u remetinec u centar za dijagnostiku, dobio je 2 godine zatvora jel postoji mogućnost ako sve bude u redu u centru da ide u otvoreni tip zatvora u pulu?

Postoji,zavisno zbog čega je kažnjen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija