Jump to content

Radni odnos


marija01

Preporučene objave

Dobra vecer! 

Zaposlena sam u poduzeću dvije godine. Posao se povećao za 50 posto,placa mi je ostala ista. Dobila sam bonus ovu godinu i to polovicu place dok su ostali koji su duze u firmi dobili cijele place koje su tri puta vece od moje. Odrađivala sam sve zadatke ali vise ne želim,jedina radim puno radno vrijeme i bolesna i stalno sam pod stresom jer se jurim i samo me i dalje trpaju pa poslom. Imamo vanjsko knjigovodstvo koje mi svakodnevno šalje mailove pod izlikom da oni ne stignu zbog povećanja posla,da im ja to odradim. Da li ja moram to odradivati ako je i moj posao za koji sam ja potpisala ugovor i veći kojega ja stignem obaviti za vrijeme radnog vremena? U ugovoru mi Pise opis posla i ostali poslovi po nalogu poslodavca,meni knjigovodstveni servis nije poslodavac...

Na koji način da jednostavno velim dosta pa ako hoće neka mi daju otkaz?

 

Mislila sam direktoru proslijediti mail od knjigovodstva i napisati da meni knjigovodstvo nije poslodavac,ako ne stignu neka si zaposle nekoga ili im neka on zaposli tko Ce raditi njihov posao. Ja imam dovoljno posla za svoje radno vrijeme i primanja????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, možete se obratiti poslodavcu da ćete u buduće obavljati isključivo samo poslove koje ste dužni obavljati i za koje ste plaćeni sukladno svom ugovoru o radu, a on neka slobodno organizira poslovanje i neka Vas upozna s novostima organizacije, ukoliko se bude i na Vas odnosila. A u prilog dopisa mu možete priložiti te mailove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija