Jump to content

Pravila foruma opet!!!!!!


Mrljavac

Preporučene objave

Uočeno je da katkad diskusija na forumu skreće od tematike pa se tu spominju imena političara, osoblja u bolnicama na posprdan način te razne druge neozbiljne teme (takvi komentari ne momažu ni Vama niti drugim braniteljima) koje nemaju nikakve veze s pravima branitelja, kao i psovke koje su djelomično cenzurirane čime se uveliko udaljuje od teme branitelja. Shvaćamo da je mnogo branitelja nezadovoljno i razočarano svojim statusom, mirovinama i drugim zakonskim povlasticama međutim opet ponavljam da bih Vas sve molio da se držite teme na forumu i pročitate Pravila foruma koje je napisao Gospodin Zex. Prihvaćamo slobodu mišljenja i izražavanja ali sve u granicama pristojnosti, a ne omalovažavanja drugih koliko god nam bili antipatični jer time se mijenja smisao ovog foruma.

 

Uočeno je i da mnogi spominju PTSP, kao i probleme koje imaju sa proživljavanjem te bolesti. Stoga sve simptome (pokušaje suicida, agresivnost, osamljivanje, nervozu, agresivnost itd.....) koje ta bolest nosi sa sobom, liječenje kao i dijagnoze pokušajte potražiti na netu, a da se o tome ne piše na ovome forumu, već samo o pravima branitelja, mirovinama, povlasticama i sl. temama.

 

Također, oni koji (misle da) se kriju iza nicka anonimno ili registrirani korisnici, koji imaju namjeru provocirati branitelje sa postovima neprimjerenog sadržaja, odnosno indirektno na bilo koji način, vrijeđati Hrvatske branitelje mogu računati na to da će biti editirani ili obrisani što su već i vjerojatno uočili u nekoliko navrata.

 

Ujedno bih molio sudionike furuma da naslove tema ispisuju malim slovima, kao i sadržaj teme jer pisanje velikim slovima izgleda kao da vičete i izgleda samim tim izgleda nepristojno (osim dakako početak rečenice, skraćenice itd.).

 

Još jednom Hvala Vam na razumijevanju.

:clint:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija