MikiG objavljeno: 16. prosinac 2020. objavljeno: 16. prosinac 2020. Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u tijeku je ostavinska rasprava u kojoj sam ja u statusu nasljednice. Pošto pratim stanje predmeta na portalu e-predmet, jučer sam vidjela da je moj predmet promijenio poslovni broj i da se sada postupak vodi pod novim brojem ali na Općinskom radnom sudu u Zagrebu. Što bi to trebalo značiti, odnosno, da li sam trebala o tome biti pismeno obaviještena. Napominjem da me u postupku ne prati odvjetnik. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 16. prosinac 2020. odgovoreno: 16. prosinac 2020. Ne, niste trebali biti obaviješteni o promjeni poslovnog broja spisa. U kojoj je fazi taj Vaš postupak tj. koje su bile posljednje radnje u njemu? Citiraj
MikiG odgovoreno: 16. prosinac 2020. Autor odgovoreno: 16. prosinac 2020. Posljednja radnja ( 17. 11.) je bilo moje očitovanje na žalbu koju je ulozila protustranka. Žalba se odnosila na rješenje suda da pokrene parnicu protiv mene. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 16. prosinac 2020. odgovoreno: 16. prosinac 2020. To je sve ispravno odrađeno, jedino novo je da sada spis pratite pod tim novim poslovnim brojem. Citiraj
MikiG odgovoreno: 16. prosinac 2020. Autor odgovoreno: 16. prosinac 2020. Zahvaljujem na odgovoru. Lijep pozdrav. Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 17. prosinac 2020. odgovoreno: 17. prosinac 2020. prije 22 sati , MikiG je napisao: Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u tijeku je ostavinska rasprava u kojoj sam ja u statusu nasljednice. Pošto pratim stanje predmeta na portalu e-predmet, jučer sam vidjela da je moj predmet promijenio poslovni broj i da se sada postupak vodi pod novim brojem ali na Općinskom radnom sudu u Zagrebu. Što bi to trebalo značiti, odnosno, da li sam trebala o tome biti pismeno obaviještena. Napominjem da me u postupku ne prati odvjetnik. Moram priznati da mi ne pada na pamet zašto bi ostavinski predmet bio prebačen na radni sud. Provjerite još jednom jeste li dobro upisali tražene podatke, iz vlastitog iskustva čuđenja potvrđujem da se i to može dogoditi. Citiraj
MikiG odgovoreno: 17. prosinac 2020. Autor odgovoreno: 17. prosinac 2020. I mene je iznenadila ta promjena. Naime, primila sam obavijest u svom osobnom pretincu na portalu e-građani da ima promjena u mom sudskom predmetu i otvorivši poruku vidjela sam da je moj predmet sada na Općinskom radnom sudu. Pogotovo me iznenadilo što je navedeno da sam ja tužitelj a znam da nisam pokrenula nikakvu tužbu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.