Jump to content

Pitanje iz socijalne skrbi


Luna33

Preporučene objave

Zbog zdravstvenih problema vještačenja sam u centru za socijalnu skrb.Po rješenju tog vještačenja u potpunosti sam radno nesposobna osoba bez prava na novčanu naknadu.Na osnovi tog rješenja koje mi je uručeno u centru podnosim zahtjev za tuđu njegu i pomoć,dakle,kao u potpunosti radno nesposobna osoba.Isto se dešava u roku od 2,3 mjeseca ,dakle,vremenski  onoliko koliko je potrebno da dobijete pismeno ta rješenja.I dobivam novo rješenje u kojem ne ostvarujem pravo na truđu pomoć i njegu jer sam radno sposobna,mada ono predhodno rješenje o radnoj nesposobnosti je izdato,pečatirano i potpisano s "rokom trajanja"iduću godinu.Dakle,ispada da centar pobiva sebe samog.Osim toga u rješenju centra su navedeni nalazi iz 2018 ,ali nigdje nisu navedeni ovi iz 2020/21 koji pokazuju znatno narušavanje mog zdravstvenog stanja.Dakle,vještačim SAD svoje stanje,a ne ono iz 2018.

Osim toga želim napomenuti da živim s osobom 80%invalidom i malodobnom osobom te niti jedan član kućanstva nije adekvatan da se o sebi brine.

Kad sam sve to rekla socijalnoj radnici da je ovo apsurdno,ona mi je rekla da je ona u centru vidjela i mnogo vece apsurde od ovoga mog.

Što mogu učiniti, hvala na svakoj pomoći?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija