Jump to content

Tužba protiv bolnice


Iva Ćalet

Preporučene objave

Poštovani, zanima me imam li kakvih osnova za podignuti tuzbu protiv bolnice. Rodila sam prije manje od dva mjeseca, medutim dijete je rođeno s 5 dijagnoza odnosno deformacija(equinovarus oba stopala, deformacija jednog kolina i oba kuka, a kako je jedan kuk puno visoko krive se i zdjelica i kraljeznica) koje ginekolog nije vidio tijekom cijele trudnoce. Prvih 8 mjeseci je trudnocu vodila 1 ginekologica, a zadnjih mjesec dana sam pregledana od strane 5 razlicitih ginekologa. Ortoped kod kojeg se sada lijeci dijete kaze da se to moralo vidit. Konzultirali smo se s doktoricom iz Splita koja kaze da se to moralo vidit na pregledima i da se kod takvih deformacija djeca radaju u 7 mjesecu trudnoce kad bi se taj deformitet mogao umanjit za 80%. Smatram da su ginekolozi to trebali vidjeti i da smo mi to trebali saznati prije poroda pa makar da i nismo mogli to promijeniti, nebi nam bia toliki šok. 

Hvala. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po mom mišljenju, kazneno djelo nesavjesnog liječenja čini onaj tko primijeni nepodesno sredstvo liječenja ili očito nesavjesno postupa pa time prouzroči pogoršanje bolesti ili narušenje zdravlja osobe. Predlažem da date svoju medicinsku dokumentaciju iz trudnoće vještačiti po nezavisnom vještaku, tada ćete dobiti ocjenu ima li ovdje odgovornosti liječnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija