Jump to content

Parkiranje u slijepoj ulici


wes01

Preporučene objave

Bok ljudi. Ovako, imam problem sa susjedom koji nema apsolutno nikakvog razumijevanja prema ostalima u ulici a tu je meni nažalost najgore u ovom slučaju, slika govori više od 1000 riječi. To traje već predugo i ne mogu više zatvarati oči, nema šanse.

Strelica pokazuje ulaz u moje dvorište. U pitanju je slijepa ulica bez ikakvog znaka, nogostupa ili slično širine 5 metara. E sad, čitao sam zakon i onaj članak 82 stavka 12 je vidim na mojoj strani ili ima još nešto a da ja ne vidim da mi ide u korist ili ne? Prije nego se uputim sređivati to s policijom trebam potvrdu ovdje jer od komunalnih redara ili koga već u gradu ne očekujem baš ništa. Hvala!

1608220837090.thumb.jpg.ed0a602a21615ea38b7875b02c138ab5.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije problem izaći, problem je ulaziti. Znači ak je slijepa ulica i nije toliko prometna zakon tamo ne vrijedi isto ili šta? A i ko god dolazi k meni mora se dobro naj..... da uđe normalno i svako me pita koji se to idiot tako parkira. Kamion recimo nema šanse da prođe.

uređeno: od wes01
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

S njim inače i nemamo neke odnose, nisam bio u konfliktu s njim još ali rekao je da se tu parkira i parkirat će se dok je živ, uglavnom tip je dobro poznati :cenzura:, ne samo u ulici ali to su stvari za neka druga mjesta.

Uglavnom, da dođe policija oni ga neće kazniti jer je to slijepa ulica makar zakon kaže drukčije i nigdje ne spominje da bi to bila kao olakotna okolnost? Niti bar ostaviti upozorenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija