Jump to content

Dostava jednostranog raskida ugovora (poštanska pošiljka s povratnicom)


bboo

Preporučene objave

Poštovanje,

 

Sa izvođačem građevinskih radova se ne možemo sporazumno dogovoriti pa smo mu poslali jednostrani raskid ugovora. Poslano je poštom s povratnicom (narančasti listić). Izvođač ima obrt, pošiljka je naslovljena na obrt.

Povratnicu smo dobili i na njoj se vidi da je pošiljka uručena. No, na povratnici na mjestu potpisa nije njegov potpis, već je pretpostavljam njegova supruga potpisala - njegovim imenom (imenom vlasnika obrta).

Dali se gore opisano smatra urednom dostavom iako ga je supruga potpisala njegovim imenom? Ako nije uredna dostava, koji način dostave biste preporučili, na što treba obratiti pažnju?

Čitam https://www.posta.hr/UserDocsImages/posta/Dokumenti/2020/OU_za_obavljanje_univerzalne_usluge_2-1-2020.pdf Članak 43 stavak 4) gdje piše da pošiljku može preuzeti član kućanstva. No nije mi jasno dali u tom slučaju potpis treba biti od osobe koja je primila ili može biti potpisan kao tako da netko iz kućanstva potpiše njegovim imenom.

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija