Jump to content

Prijave građana MUPu


Benzin

Preporučene objave

Poštovani, a ne znam jel postoji postoji  tema ne mogu je naci . Uglavnom istina je da sam j bio nepropisno zaustavljen, ali morao sam  čovjeku odnijeti hranu odnosno obaviti dostavu i mozsa 5-10 min auto tako stajao . A morali su ga obalaziti malo, ali ulica nije prometna previse, a dok bi ja naso parking kasnio bi sigurno preko 40 min, a i ovako sam kasnio par minuta nebitno to. I uglavnom sam primjetio da je neki lik slikao auto valjda poziciju parkinga iako njemu auto nije smetao nikako mogao je normalno proci uz auto i s kolicima i svakak posto je bio pjesak.Eh sad me zanima ako pošalje preko app jel moze doci kakva kazna ili bi policija trebala izaći na teren i zateći oni auto u preksaju da bi eventualno pisali 300 kn ili kolko vec ide za pogresno parkiranje? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, drot13 je napisao:

Neće ti ništa doću, trebali su te zateći.

Danas su zatekli tj bili su kod auta u autu i kad sam došao samo su otišli nisu nista rekli niti su izašli niti su na sajbi ostavljaji ista, a ima papir da sam dostava, a sve bilo puno da bi se mogao normalno stat Iako je bila neka ekipica  koja je cugala nekih 10 m od auta . Pa sad ne znam možda su i zbog njih bili. Ili su možda čekali da nebi netko stavio dostava pa ostao vječno parkiran a ovo dostava bi mu bila kao izlika jer je nepropisno parkiran odnosno zaustavljen

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija