Jump to content

Neplaćena kazna


chantal4

Preporučene objave

Bok svima!Ovako...Prije par godina ,max 5,sam dobila kaznu za prelazak preko crvenog kao pješak!Mislim da je bilo napisano "prometni prekršaj",više se ne sjećam!Nisam odmah platila,nisam imala love,a kad sam se odlučila platit izgubila sam i uplatnicu sa podacima!Slala sam mail ,mislim na prekršajnu i zamolila podatke za uplatu no nikad nisam dobila odgovor.I to tako stoji!U medjuvremenu nisam dobivala nikakve obavjesti,a zanima me šta je s tim.Uskoro idem vadit osobnu pa me strah da me još ne zadrže tamo.

Također me zanima, prije nekih cca 7-8 godina,zbilja ne mogu točno reći,sam dobila kaznu za švercanje!Nisam platila i nakon par dana je stigla ona opomena!E,sad,nakon te neplaćene opomene nisam nikad ništa više dobila!Pročitala sam da je zastara za Zet 10 godina i zanima me dal je moguće da sam još uvijek negdje u procesu?Mjenjala sam adresu ,ništa nije dolazilo ni na staru ni novu!Sad me strah da ću morat platit milijune koje nemam!Neodgovorno od mene,znam,i sad mi žao šta nisam platila tih 250 kn!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija