Jump to content

Europski sud za ljudska prava


josip82

Preporučene objave

Pozz.. svima na forumu. Zanima me dali netko zna dali imam pravo da se zalim europskom sudu za ljudska prava.

Pao sam na poslu sa neispravne hidraulicne dizalice prije 11 godina i sud sa firmom traje vec 10 godina. U 7 mjesecu 2019 godine sam dobio presudu sa vrhovnog suda u moju korist. 

3 dana nakon presude moja bivsa firma se zalila na visinu odstete i od tada je moj slucaj na zupanjiskom sudu i od tada se apsolutno nista nedesava niti je bilo kakvo rociste niti ista. Pa me zanima dali bi se ja mogo zaliti europskom sudu za ljudska prava Ili ako netko ima neki savjet kako bi mogao pokreniti taj slucaj. Odvjetnika trenutno nazalost nemam jer nemam financija da platim sa mirovinom od 1000kn a nemogu nigdje niti zaraditi jer sam ostao nepokretan poslje pada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je VSRH presudio u povodu revizije, tada više nema mogućnosti žalbe, pa ni na visinu odštete. Morate ovršiti poslodavca pravomoćnom i ovršnom presudom, stavite presudu na FINU. Svakako se barem posavjetujte s odvjetnikom da si razjasnite što se događa, jer ovo što pišete nije osobito jasno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija