Jump to content

Godinu dana zatvor zbog krsenje dj. prava??


Mare31

Preporučene objave

Dobar dan, nova sam ali ne znam kome se obratiti! Dobili smo ja i otac djeteta ( bivsvi) optuznicu na godinu dana zatvora jer zanemarimo djetetovi prava. Ja sam sokirana i imam osjecaj ko da je ovo neka namjestaljka. Nikad kaznena, brigu vodim, ide privatno kod psihologa itd itd. imovinski sam srdenjeg stanja. On ima oblik adhd, i nisam slusala centar u svim smjernicama jer zakazuje u visim poljama. Sad se meni, kao majci predlaze zatvor jer krsim dj. prava! Nista mu ne fali, nit ga tucem nit mucim, sve dobiva i ljubav paznju..a sad ovo? Jeli iko imao slican dogadjaj? Meni dodeda zovem odma novinare. Silovatelj ne ide u zatvor a sada se mene tuzi...ne znam zaista gdje zivim. Zele me unistiti? I oca mu? Da ostane bez roditelja, a ja bez polsa bez buducnosti..oboje smo obrazovani, sss i vss .. Ako moze pomoc? Savjet? Dobar odvjetnik?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, nemojte odmah paničariti, ako je protiv Vas i Vašeg bivšeg  supruga podignuta optužnica, to ne znači da ste već i kažnjeni.. 

Temeljem podignute optužnice, ako je ista i potvrđena, biti će pokrenut kazneni postupak u kojem se Vama i bivšem suprugu, prije svega, treba dokazati krivnja, pa Vas se tek onda kazniti za KD koje spominjete i koje Vam se stavlja na teret.. 

Također će Vam, u istom postupku, biti omogućeno iznošenje obrane i činjenica koje Vam idu u prilog kako bi dokazali svoju nevinost, jer niko ne može biti kažnjen ako mu se ne dokaže krivnja, a također niko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja i, pravomoćnom sudskom  presudom, proglasi krivim i kazni za neko KD koje mu se stavlja na teret.. 

Sugeriram Vam uzimanje odvjetnika stručnog za Kazneno i Obiteljsko pravo.. 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 21 sati , Vježbenik200 je napisao:

"Nitko nije kriv dok se ne dokaze suprotno" Nemojte paničariti, optužnica je samo "formalnost" koja se lako pobija tj. odbaci ako stvarno dokažete situaciju koju opisujete.

Točno, ako ne sama optužnica, onda krivnja u kaznenom postupku koji će biti pokrenut temeljem optužnice, a veliko je pitanje da li će kazneni postupak, uopće, biti pokrenut, tj. optužnica potvrđena od strane Kaznenog optužnog vijeća.. 

prije 5 sati , Ruby_Danderfluff je napisao:

Svakako angažirajte stručnu pravnu pomoć.

To svakako, jer ćete se sama teško snaći u svim tim "zavrzlamama", poglavito u samom kaznenom postupku ako dođe do njega...tj. ako optužnica bude potvrđena od strane KOV-a

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija