Jump to content

Idem u Njemacku radit a imam 3 kaznena suda u Hrvatskoj


Marin1987

Preporučene objave

prije 3 sati , Marin1987 je napisao:

Pozdrav ljudi idem raditi za Njemacku a imam 3 kaznena suda u Hrvatskoj za 2 cekam opcinski a jedan cekam tek drzavno odvjetništvo dali cu ja moci preko odvjetnika odgađat te sudove ili cu morat za svako Rociste dolazit u Hrvatsku ako zna neko

Ako se neodazovete sudskom pozivu, a svoj nedolazak ne opravdate (ili sud vase opravdanje ocijeni nevaljalim) sud moze izdati policiji dovedbeni nalog te vas se dovodi na sud u vašem trošku.

Kada vas budu provjeravali na granici, uvidom u terminal saznati će da je protiv vas na snazi dovedbeni nalog te vas temeljem njega lišiti slobode i dovesti sucu. Sudska praksa je da se do dva poziva opravdavaju, nakon toga slijede strože mjere. 

 

uređeno: od Vježbenik200
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obavezno obavijestite sud i DORH o činjenici odlaska na rad uz navođenje svih podataka o adresi na kojoj ćete se raditi i stanovati u inozemstvu (te mail adresi na koju vam mogu slati pozive, branitelju, adresi roditelja/supruge i sl.).

Kada dođe poziv, lijepo ćete nazvati suca, pojasniti situaciju i zamoliti da vam odredi raspravu za vrijeme kada se naši gastarbajteri inače pojačano vraćaju kući (oko Božića, Uskrsa i za vrijeme godišnjih odmora) i nema straha, tome se, u pravilu, udovoljava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija