Jump to content

Prijetnje i povrat osobnih stvari


Hely94

Preporučene objave

Neznam pod koju temu bi stavila svoj problem.Ali u kratko cu napisat.Znam da je puno proslo ali eto.Strah je jos uvjek prisutan.Prosle godine u 3mj otisla sam od tadasnjeg partera zbog psihickog maltretiranja,te prijetnja napunjenim oruzjem.Bilo je cak i da me nije pustao iz kuce jer je shvatio da zelim otic.Jedan dan poslije posla nisam se vratila kod njega.Sve stvari moje i od djece kao i svi papiri od originala domovnice,rodnih listova,papiri od doktora itd ostale su kod njega.Na zalost kolko sam bila upucena policija tu ne moze nista jer nisam imala prijavljenu adresu boravista.Trebali smo ici me prijavit al doslo je do te prijetnje da na kraju nismo.On se sad pravi kao da nezna kakvi papiri ni kakve stvari su kod njega.Unatoc tome da susjedi znaju da sam boravila kod njega.Od straha poslije njegove prijetnje da ce ubit mene i napravot nesto mojoj djeci nisam otisla na policiju jer na polici u Dubravi ima "veze" preko policajca kojem je prodavao auto i motore.Ja sam rodila sad 9.1.2021.i trebat ce mi original papiri,te za djecu papiri od doktora kao i moji zbog losijeg zdravlja.Molim vas u kratko savjet sto i kako?On zeli da ja dodem sama po to sve,uz pruznjanje jednom prilikom da me vise nece pustit od sebe.Na kraju da je sve to bacio sto je ostalo kod njega,i stvari i papire.Hvala.I ispricavam se na duzem pisanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Prijetnje i povrat osobnih stvari

Ukoliko sumnjate u veze vašeg bivšeg partnera na policiji, kaznena prijava može se podnijeti i direktno DORH-u. Papire možete potraživati pisanim putem, no pitanje je hoćete li ih dobiti.

Sve što ste naveli od papira lako dobijete od nadležnih institucija odnosno od vašeg liječnika, stoga vam nikako ne bih sugerirao odlazak na sastanak u 4 oka, jer je previše opasno. Ukoliko se baš želite sastati s njime, učinite to na vrlo javnom mjestu sa barem još jednom osobom (po mogućnosti i više).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala,ali nebi ja u 4 oka ni da je neko samnom.Taj covjek je u stanju svasta i nije ga briga jel 500 ljudi oko nas. Al me brinu original papiri od moje djece,to znam da sad samo kopije mogu dobivat. A stvari smo dobili za djecu koje se trebaju vratiti. Blizanci mi trebaju sa zadnjim nalazim u Klajcevu moram ih narucit i uzet taj papir. Al hvala na odgovoru. Bitno da znam da nije kasno da se javim nekome ko radi sa tim,da nejdem na svoju ruku.

uređeno: od Borbena7
Neprimjereno izražavanje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pazite, isprave koje izdaju matični uredi uvijek su originali, neovisno kada su izdani, stoga domovnica, rodni list i slično nije problem. Možete do njih i putem usluge e-Građani.

Medicinska dokumentacija isto tako postoji u fizičkom obliku kod djetetovog liječnika, kao i u virtualnom obliku, stoga ni to nije problem dobiti kod samog liječnika.

Svakako je bolje izbjeći bilo kakav susret, posebice što nam se u zadnje vrijeme dešavaju radikalne stvari, a stvari u kojima je uključen sentiment ionako nikada ne možete promatrati kroz prizmu razuma i logike.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija