Zamalin objavljeno: 27. siječanj 2021. Dijeli objavljeno: 27. siječanj 2021. Majka mi je darovala gradevinsko zemljiste koje je njoj darovala moja sestra( njena kcer).Ukoliko ja sad to zemljiste prije isteka od 3 godine prodam na koje troskove trebam racunati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BRKICA00 odgovoreno: 27. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2021. 25% poreza na dohodak plus prirez prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 27. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2021. Poštovani BRKICA, radi li se o 2 ili 3 godine ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 27. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2021. 2 godine, porezna stopa 20 %, Zakon o porezu na dohodak, čl. 58 st. 5 i čl. 62 st. 3. BRKICA00 i prof 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.