Jump to content

Kupnja zemljista u gospodarskoj zoni


Anato

Preporučene objave

Pozdrav svima,trebala bih jedan savjet ako je netko imao iskustva.Htjela bih kupiti zemlju koja se vodi kao livada u zemljisnim knjigama i namjena joj je gospodarska, medutim nalazi se u vec izgradenom naselju, sve okolo su obiteljske kuce samo je ta parcela jos neizgradena. Zanima me mogu li ako kupim navedenu lovadu napraviti prenamjenu u gradevinsko zemljiste i kako i gdje provjeriti moze li se tu graditi?

Hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete vidjeti u prostornim planovim u kojoj je točno zoni, ili jednostavnije i točnije u upravnom odjelu za prostorno uređenje i gradnju općine/grada. Možete i zatražiti (zahtjev svi večinom imaju online) Lokacijsku informaciju u kojoj bi trebalo biti navedeno može li se i što graditi. Ako se može graditi objekat stambene namjene prenamjena poljoprivrednog zemljišta (livade) se vrši nakon ishođenja građevinske dozvole i njene izvršnosti u uredu državne uprave JLS. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam neku aplikaciju na kojoj se moze vidjeti zona i pose da je u gospodarskoj zoni,i to me muci zasto je gospodarska zona a okolo su sve stambene kuce.A ovo za lokacijsku informaciju znam,isla sam predati zahtjev pa se to ceka.Hvala na odgovoru,nadam se da ce biti nesto od toga🙂

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija