Jump to content

Sanacija balkona


Dragon1211

Preporučene objave

Poštovani,

Nedavno je sa mog balkona koji je na 1.katu počela curiti kišnica (kad je pljusak) susjedi na balkon koji se nalazi u prizemlju. Balkon nema nikakvih oštećenja iznutra, sa gornje strane. Moj balkon na 1. katu je nešto plići od njezinog balkona u prizemlju, te niti sam investitor pri prodaji stana nije ugradio žlijeb ispod mog balkona i sada kišnica pada (klizi) niz moj balkon na njezin balkon u prizemlju (jer nemamo žlijeb ispod), te su i bočne pločice na mom balkonu počele bubriti i odvajati se od fasade mog balkona. Također, moj balkon sa donje strane (a susjedi je to iznad glave) je počeo se i ljuštiti, i ljuske betona padaju susjedi na njezin balkon.

Pitanje: budući kako je riječ o mome balkonu koji je meni etažiran i meni pripada -ali budući kako je riječ o ipak višoj sili (pljusak), a ne o mojoj pogrešci - tko je ovdje dužan sanirati bočne pločice balkona koje gledaju na ulicu, uspravno, i površinu balkona od ispod? Moram li to ja napraviti o svome trošku ili ipak bismo svi stanari trebali podijeliti troškove sanacije- jer je riječ ipak o vanjskim površinama (dio fasade) cijele zgrade, a i nije moja kriviica za curenje?

 

Fotografija oštećenog dijela balkona.pdf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Sanacija balkona

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija