kempes objavljeno: 3. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2021. Poštovani Dosadašnja praksa drugostupanjske komisije(Mihanovićeva)bila je da se tek treći put daje za stalno status Hrvi-u,dali se nešto mijenja po novom prijedlogu zakona o hrv.braniteljima,naime ja sam dobio 20%do 21.5.2021.(jednu godinu)? Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 3. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2021. (uređeno) prije 3 sati , kempes je napisao: Poštovani Dosadašnja praksa drugostupanjske komisije(Mihanovićeva)bila je da se tek treći put daje za stalno status Hrvi-u,dali se nešto mijenja po novom prijedlogu zakona o hrv.braniteljima,naime ja sam dobio 20%do 21.5.2021.(jednu godinu)? Lp Znam jedan slučaj kada je nakon 1 godine za stalno i jedan nakon 2 godine za stalno ali većina je nakon 3 godine. A prema novom prijedlogu zakonu o braniteljima te liječničke komisije će biti odabrane od strane min. branitelja i min. branitelja kao revizorsko tijelo donosi konačno rješenje. ubrzanje postupka za ostvarivanje statusa HRVI zbog ukidanja prethodne stručne procjene u postupcima ostvarivanja statusa HRVI iz Domovinskog rata po osnovi bolesti radi dodatnog ubrzanja postupka za ostvarivanje statusa HRVI vještačenje koje je dosad obavljao ZOSI, bit će prebačeno u punu nadležnost Ministarstva hrvatskih branitelja, odnosno osnovat će se posebna povjerenstva u kojem će vještačenje obavljati vještaci omogućit će se ostvarivanje prava na mirovinu prema ovom Zakonu, ako za to zadovoljavaju uvjete, i za one hrvatske branitelje koji su naknadno ostvarili taj status, status dragovoljca ili dodatne dane sudjelovanja u obrani suvereniteta Republike Hrvatske, a već ranije imaju priznato pravo na mirovinu prema Zakonu o mirovinskom osiguranju uređeno: 3. veljača 2021. od Skywalker007 prof 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ciko123123 odgovoreno: 15. prosinac 2023. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2023. Poz imam u 0s 20% pa je zg poništio i žalio sam se te u zg dobio privremeno 30% privremeno fo 31.12 2023 9 dnevnih bolnica psihički 6 operacija kicme čemu da se nadam i što mi je činiti z god sam na bolovanju hvala upravo sad, ciko123123 je napisao: 20% privremeno a ne 30 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.