Jump to content

Prometne i ozljeda na radu...


pastasuta

Preporučene objave

Evo ovako...U razmaku dva mjeseca dogodile su mi se dvije prometne nesrece, obje za vrijeme radnog vremena. Prva je bila zbog puknuca gume, kada je auto kaskaderski sletio s ceste, pri cemu nije bila policija na uvidjaju, a druga je bila nedavno, i stradao sam kao putnik, kada je kolega u zavoju sletio s ceste i zavrsili smo na krovu, no policija je tada bila na uvidjaju. Firma ima ugovor sa Croatiom za osiguranje zaposlenika (24 sata) i policu za osiguranje svih putnika u vozilu.

Otad sam jos uvijek na bolovanju zbog niza problema, nakon prve nesrece sam isao s bolovima i Schantzom raditi nakon 2 tjedna. Imam papire sa traumatologije od prve nesrece, gdje je dijagnoza kontuzije tijela i glave, distenzija vratnih misica,...U medjuvremenu sam imao vrtoglavice i glavobolje, koje su se pogotovo intenzivirale nakon 2.saobracajke. U njoj sam zadobio savove na potkoljenici, i nakon svih pretraga (jos nije gotov Doppler), dijagnoza su kronicne neuralne lezije, nalaz od psihijatra za pretrpljeni i akumulirani stres, oziljak na nozi,... Jos uvijek sam u akutnim bolovima, pa ne mogu kod fizijatra na rehabilitaciju, ali su mi rekli da cu imati dugo posljedice. Sto mi savjetujete po pitanju trazenja osiguranja s obzirom na 2 ozljede na radu? Prvi put nisam dobio nikakvu nadoknadu za znatno ostecen privatni auto, ni za ozljede i stres. Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija