Jump to content

Prijevara popravak kocnica


Seno555

Preporučene objave

Pozdrav svima

Imam jednu situaciju,pa ne znam da li se isplati,nemam iskustva.Znaci pao sam na tehnickom pregledu vozila zbog kocnica,nasao sam jednog mehanicara (nije obrt,firma) nego ima garazu kod zgrade koji se bavi tim,dogovorili smo telefonski sta treba,dosao do njega sa bratom kako bi ostavio vozilo da se napravi,trebalo je biti gotovo isti dan kako smo pricali,ali nije tek sutra.Zove gotovo brat me doveze kod njega po auto,platim popravak 10000 kn,kao smanjio,odem na tehnicki ispostavi se da je jos gore s kocnicama nego ranije i padnem.Zovem ga dva dana,odem do garaze u to vrijeme nije bio tamo,radim pa ne stignem stalno do njega.Kud cu sta cu tece vrijeme isteka tablice,ja zapicim kod drugog mehanicara sto mi jedan preporucio.Objasnim situaciju skine kotac i vidi koristene stare pakne i cilindar stavi sve novo i prodjem tehnicki.Ovaj se i dalje ne javlja ignorira stotine poziva kada zovem sa drugog broja zavlaci da cemo rijesiti,ja bih htio novac nazad imam njegove neispravne djelove kocnica sto mu zelim vratiti,ali nikako da se to rijesi.Uzeo je novac stavio sve lose djelove takvog s neispravnim kocnicama me pustio na cestu i naplatio kao da su nove.Pitanje moje vrijedi li to prijaviti ili popapala maca samo lov izmedju nas dvojice?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 4 sati , Borbena7 je napisao:

Pokušajte mu se obratiti pisanim putem i to poštom preporučeno s povratnicom pošaljite mu dopis u kojem od njega tražite da Vam vrati novce uz mogućnost da mu vratite njegove dijelove ili da ćete u protivnom biti prisiljeni podnijeti tužbu protiv njega i kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijevare.

Ništa od toga, jer prvo nemaš račun, on ti neće prizati da je išta radio i to ti je škola za ubuduće da nemaš posla sa fušerima. Jedino ga možeš prijaviti da radi na crno i poslat mu inspekciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok,hvala na odgovorima.Imam brata kao svjedoka od samog pocetka je bio uz mene dok smo dogovarali i vidio je i novac kad sam davao i tako cijelu situaciju,imam papire sa tehnickog,imam poruku gdje sam trazio novac i vracanje djelova gdje je odgovorio javit cu ti se poslje posla i nista.Cak imam od pocetka snimke razgovora meni automatski sve snima samo znam da je nevazece jer doticni nije znao da se snima.Samo je pitanje koliko je to sve prolazno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija