Jump to content

Ovrha


Ante ši

Preporučene objave

Imam kucu napisanu na moje ime koju sam dobio od majke, a na kojoj ona nije bila upisana, vec je vanknjizni vlasnik bila po ostavinskoj raspravi iza smrti bake. Tri godine prije nego sam se upisao majka je angazirala gradevinara za adaptaciju kuce, sa kojim je sastavljen troskovnik radova i koji je poceo raditi, ali ne zavrsava radove nego polovinu istih, nakon cega izdaje racun za sve radove, tj i one koje nije napravio, po cemu mu moja majka nije htjela isplatiti novac koji je trazio, vec samo onaj za poslove koje je napravio, na sto gradevinar nije pristao. Kako sam ja u meduvremenu dobio kucu, tom gradevinaru sam kompezirao stvarni dug koji je napravio, te smo se dogovorili da ostatak koji trazi nece potrazivati jer za isto nije posao izvrsio. Nakon godinu dana u 11 mj 2020 gradevinar preko javnog biljeznika salje ovrhu na novcana sredstva moje majke, ona ulaze prigovor i to je sad na sudu. 

Moje pitanje, da li se gradevinar ako sud presudi u njegovu korist isti moze ovrsiti na kucu ciji sam ja sad vlasnik. Cijena ukupnih radova sa pdv iznosi 35 tis kuna, dok je stvarnih koje je napravio nekih 14 tisuca kuna koje sam mu ja kompezirao kroz gradevinski materijal.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija