savjest2 objavljeno: 9. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 9. veljača 2021. Molim vas, prometnu nezgodu sam imao prije par godina, odštetu sam dobio ali moj je odvjetnik tvrdio da mi moraju isplatiti i zatezne kamate i veću odštetu, za kamate je uvjerljivo tvrdio da ću dobiti. Predao je on žalbu za jedno i za drugo, po oko 740 kn za svaki predmet sam platio, za samu visinu odštete još se ništa nije presudio ali jeste za kamate: žalba je odbijena. Odvjetnik mi je to prenio i rekao da će se žaliti drugostupanjskom sudu, kad mi opet šalju da moram platiti 400 za presudu i 800 za žalbu! I sad mene zanima, kad bi se i ta žalba bude odvijala je li moram i za njezinu presudu isto platiti? Čitave zatezne kamate kad bi mi odobrili ne bi iznosili više od 3000 kn pa postavlja sebi pitanje u što sam se zapeo!!! nije li mi odvjetnik trebao unaprijed kazati što bi mi čekalo kad bi bilo ovo ili ono? I pretpostavka da mi se u drugostupanjskom postupku ipak odobren zatezne kamate bi li mi se vratilo to sve što sam platio kao pristojbe? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 19. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2021. Trebao bi biti odobren i trošak pristojbi, da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
savjest2 odgovoreno: 24. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2021. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.