Cobra5 objavljeno: 10. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 10. veljača 2021. (uređeno) Priznavanje rvi Prošao sam prvostupanjsku komisiju u 12 mjesecu i dobio rjesenje 50% invaliditeta.trajno. Po stavka a ranjavanja 30% ptsp 10 % i ostalo 10% Došla je i drugostupanjska komisija ili ti revizija po novom pocetkom veljače i poništila prvostupanjsku.. Da nemam invaliditeta po sve 3 stavke ispod 20 %..trajno Imam pravo zalbe.. Pitanje.. Kako i što napisati?? uređeno: 10. veljača 2021. od Cobra5 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 10. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2021. Prije 7 minuta, Cobra5 je napisao: Drugostupanjska komisija rvi Što Te zanima u vezi sa komisijom ? Opširnije pitanje 🤔. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 10. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2021. Prije 1 minutu, buda2 je napisao: Što Te zanima u vezi sa komisijom ? Opširnije pitanje 🤔. Upravo sve napisao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 10. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2021. prije 2 sati , Cobra5 je napisao: Upravo sve napisao Kad sam otvorio topić naslov je bio POMOČ i bilo je napisano samo drugostupanjska. Teško je reći kad se nema uvid u Tvoje rješenje od drugostupanjske ( zbog čega su izmjenili prvostupanjsko rješenje ). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 11. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2021. prije 10 sati , buda2 je napisao: Kad sam otvorio topić naslov je bio POMOČ i bilo je napisano samo drugostupanjska. Teško je reći kad se nema uvid u Tvoje rješenje od drugostupanjske ( zbog čega su izmjenili prvostupanjsko rješenje ). Kao sve 3 stavke svaka za sebe ispod 20% Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 11. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2021. prije 1 sat , Cobra5 je napisao: Kao sve 3 stavke svaka za sebe ispod 20% Ako si ranjen kako to da si tek sada išao za rvi ? Nisi napisao zbog čega je DLP poništila odluku PLP ( svaka stavka ponaosob ).kako da znamo zbog kojih si razloga odbijen ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 17. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2021. A jeb.. U mediju vremenu se puno toga izdogadalo kod mene.. I smrtna slučaja puta 2 i ulozi zalbu.. Sry.. Dobio sam 20% na ranjavanja i 10 % ptsp ukupno 30% privremeno do 2023..znaci da dalje skupljam papire i ponovo na komisiju.. Jel imam sad kakva prava na mirovinu i ostalo kao rvi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 17. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2021. Poštovani kao prvo iskrena sućut . Ako ste u radnom odnosu rješenje o privremenom HRVI kopirajte i odnesite u poreznu jer imate pravo na smanjenje poreza. Također pošaljete zahtjev u ministarstvo branitelja za zdravstvenom iskaznicom HB s kojom imate pravo na besplatno dopunsko osiguranje a ako ste do sada plaćali preko HZZO imate pravo na povrat od datuma izdavanja rješenja. Također možete u uredu za branitelje ishodovati potvrdu u svrhu oslobađanja plaćanja nekih sudskih troškova. Dobit će te osobnu invalidninu od mislim 153 kn na 30% preko svog tekućeg računa. Što se tiče ostvarivanja kumulirane invalidske braniteljske mirovine, dionica, kredita i ostalo to će te ostvariti kada budete imali HRVI za trajno. prof i drot13 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 18. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2021. Super.. Hvala na odgovoru Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Labyrinth odgovoreno: 18. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 18. svibanj 2021. prije 6 sati , Cobra5 je napisao: Super.. Hvala na odgovoru Lp Poštovani Cobra5 jel ste pisali žalbu ministarstvu branitelja i jesu li Vas osobno pozvali na vještačenje u Zagreb? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 19. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2021. prije 19 sati , Labyrinth je napisao: Poštovani Cobra5 jel ste pisali žalbu ministarstvu branitelja i jesu li Vas osobno pozvali na vještačenje u Zagreb? Pisao zalbu i osobno me pozvali Na 17. 05. 2021. at 18:05, Skywalker007 je napisao: Poštovani kao prvo iskrena sućut . Ako ste u radnom odnosu rješenje o privremenom HRVI kopirajte i odnesite u poreznu jer imate pravo na smanjenje poreza. Također pošaljete zahtjev u ministarstvo branitelja za zdravstvenom iskaznicom HB s kojom imate pravo na besplatno dopunsko osiguranje a ako ste do sada plaćali preko HZZO imate pravo na povrat od datuma izdavanja rješenja. Također možete u uredu za branitelje ishodovati potvrdu u svrhu oslobađanja plaćanja nekih sudskih troškova. Dobit će te osobnu invalidninu od mislim 153 kn na 30% preko svog tekućeg računa. Što se tiče ostvarivanja kumulirane invalidske braniteljske mirovine, dionica, kredita i ostalo to će te ostvariti kada budete imali HRVI za trajno. Recite mi da li mogu trazit civilnu mirovinu pošto nisam u radnom odnosu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 19. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2021. prije 1 sat, Cobra5 je napisao: Pisao zalbu i osobno me pozvali Recite mi da li mogu trazit civilnu mirovinu pošto nisam u radnom odnosu.. Možeš podnijeti zahtjev za IK - u ali što će tamo biti ne zna se.status rvi ne pomaže puno.bitna je medicinska dokumentacija.jedan mali minus je i to što nisi zaposlen ( vještaci gledaju i na to,barem prije su obračali pažnju ). drot13 i Cobra5 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Skywalker007 odgovoreno: 19. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2021. prije 4 sati , Cobra5 je napisao: Pisao zalbu i osobno me pozvali Recite mi da li mogu trazit civilnu mirovinu pošto nisam u radnom odnosu.. Možete podnijeti zahtjev za invalidsku komisiju koja vam vještači radnu sposobnost ali kao što je buda2 napisao komisija onda gleda puno parametara a nemate trajnu invalidnost i ova invalidnost vam je privremena i vezana za rat. Po meni vam je bolje negdje se malo zaposliti i raditi do rješenja o trajnom HRVI jer dobijete staža koji je bitan u računanju braniteljske kumulirane invalidske mirovine i s posla vam se vještači radna sposobnost da li je profesionalna ili opća nesposobnost, pa bi mogli ostvariti mirovinu i duplo veću, čak i više nego što bi vam bila radna invalidska. Cobra5, drot13 i prof 2 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Cobra5 odgovoreno: 19. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2021. prije 2 sati , Skywalker007 je napisao: Možete podnijeti zahtjev za invalidsku komisiju koja vam vještači radnu sposobnost ali kao što je buda2 napisao komisija onda gleda puno parametara a nemate trajnu invalidnost i ova invalidnost vam je privremena i vezana za rat. Po meni vam je bolje negdje se malo zaposliti i raditi do rješenja o trajnom HRVI jer dobijete staža koji je bitan u računanju braniteljske kumulirane invalidske mirovine i s posla vam se vještači radna sposobnost da li je profesionalna ili opća nesposobnost, pa bi mogli ostvariti mirovinu i duplo veću, čak i više nego što bi vam bila radna invalidska. OK.. Hvala puno prije 2 sati , Skywalker007 je napisao: Možete podnijeti zahtjev za invalidsku komisiju koja vam vještači radnu sposobnost ali kao što je buda2 napisao komisija onda gleda puno parametara a nemate trajnu invalidnost i ova invalidnost vam je privremena i vezana za rat. Po meni vam je bolje negdje se malo zaposliti i raditi do rješenja o trajnom HRVI jer dobijete staža koji je bitan u računanju braniteljske kumulirane invalidske mirovine i s posla vam se vještači radna sposobnost da li je profesionalna ili opća nesposobnost, pa bi mogli ostvariti mirovinu i duplo veću, čak i više nego što bi vam bila radna invalidska. OK.. Sve mi jasno sad.. Hvala na pomoci prije 5 sati , buda2 je napisao: Možeš podnijeti zahtjev za IK - u ali što će tamo biti ne zna se.status rvi ne pomaže puno.bitna je medicinska dokumentacija.jedan mali minus je i to što nisi zaposlen ( vještaci gledaju i na to,barem prije su obračali pažnju ). OK.. Hvala na pojasnjenju. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.