Athea objavljeno: 15. veljača 2021. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2021. Poštovani, Molim vas ako netko zna gdje bi na jednom mjestu mogla saznati sve informacije što se tiče otvaranja paušalnog obrta, poslovanja istog te prava i obaveza koja proizlaze iz toga? Kod javnog bilježnika su mi rekli da oni nisu za to zaduženi nego ured za gospodarstvo, a kad sam došla kod njih, od svega što me zanimalo znali su mi samo reći što mi treba da otvorim obrt, a za plaćanja doprinosa, uplate na račun i bilo šta drugo nisu imali pojma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miljko odgovoreno: 15. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2021. (uređeno) Najblize tome je plavi ured. uređeno: 15. veljača 2021. od Miljko Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Athea odgovoreno: 15. veljača 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2021. Zahvaljujem na odgovoru. Lp. Mirna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.