Jump to content

Duznici


Nena86

Preporučene objave

Poz, prije jace od 3god sam prijateljici i njenjom mužu posudila 1300e, prica im je bila da im ovrha dolati pa im treba, onda su se odselili u njemacku, bez najave ili slicno, ispada pare prikupljali za odlazak, kad su otisli nakon nekog vremena sam pocela ispitivat kad ce pocet vracat pare, jer je dogovor bijo svaki mjesec po 50km ako ne svaki onda svaki drugi mjesec, ona je pisala kao kako treba da jedu g... U njemackoj neko vrijeme da bi stali na noge itd, nisam im stalno slala pitanja za pare, al kad sam pocela cesce pitat blokirali me svud, ne javljaju se nikako nit zele vratit pare, al njen muz je poznat po tome i nisam jedina kome su duzni, od dokaza imam samo poruke, i jednu poruku gdje mi njen muz pise "dobit ces ti kad dodjem za Bozic" moze se shvatit kao prijetnja, jer sam ga pitala kad misle vratit pare, adresu njihovu nemam, a ja sam u Bosni, sta mogu napravit da bi vratila pare

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebate provjeriti ovo što ću napisati po BiH zakonima, no ukoliko su identični RH zakonima, onda ih pisanim putem pozovite na povrat duga u roku 8 dana uz napomenu kako ćete u protivnom biti prisiljena protiv njih podnijeti kaznenu prijavu radi kaznenog djela prijevare. Ukoliko ne postupe po pozivu, podnesite kaznenu prijavu, pa nek se vade kako znaju, posebice kad će se to i u Njemačkoj saznati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija