Jump to content

Mogućnost isplate štete, udar na životinju.


andria512

Preporučene objave

Lijep pozdrav, ima dva mjeseca sam naletio na lisicu gdje nije bilo oznake za divljač, taj "poznanik" mi je rekao da je šteta procijenjena na cca 12k kuna.

Problem je sto je  lisica prezivjela, al je ostalo dosta krzna. Policija izasla, napravila izvjestaj poslikala sve, policajac je uzeo dlake pošto valjda iz lovackog drustva nisu mogli izac. Moje osiguranje HOK, "poznanik" kaze rijesit cemo sve, čisto 100%, nemam se sto brinut. A meni tehnicki bio kroz par dana, i auto mi stvarno trebalo. Ja rijesio popravak negdje, potrosio oko 5000kn, na rijec ovom da ce doc do nagodbe gdje bi toliko i dobio pa najbolje da ja to rijesim sad odma, na sto sam se slozio. Pošto mi auto treba za posao. A i da ispadnem u malom minusu, briga me. Bez auto jednostavno nisam mogao, a inace tehnicki nebi prosao.

Kad ono se ispostavilo da moram ići na Croatia osiguranje, gdje me i uputio, od tamo sve naopako kreće, gospodin iz Croatia je par puta napisao pogresno detalje, pa se i vise puta moralo vracat i ispravljat, no ajde.

Odbilo mi zahtjev, stize email od Croatia nema dokaza o šteti na autu, i napisali jos hrpu gluposti da se nemoze ustvrdit da san vozio uredno, itd. Iako je izvjestaj bio jasan, izlet divljaci nije do mene, i naravno napuhao sam 0.0.

Šaljem ponovo žalbu na to, i te slike sto je HOK osiguranje slikalo od šteti na autu. Dobivam povratni email da nije dovoljno zele fotodokumentaciju iz Policije, dobro, idem vaditi dokumentaciju, tu sam izgubio tjedan dana zivaca i 200 kuna za izradu slika. Iz policije nisu htjeli slike poslat na email nego isprintali. Ja pitam iz Croatie, dali da proslijedim u najblizi ured ili nekako drugacije, posto ako ja uslikam isprintanu fotodokumentaciju, gdje je noć na slikama apsolutno nista se nece vidit. Kažu mi u redu je da uslikam i proslijedim.

I sad mi javili da ostaju kod odluke o otklonu odštetnog zahtjeva jer nisu dostavljeni materijalni dokazi koji bi upućivali na osnovanost zahtjeva. Ja već p*dim na veliko.

Što bi mi vi preporučili da napravim? Meni dođe da uzmem dlaku i odnesem labaratorijski nek utvrdu da je lisica, pa da im sve to naplatim. Što bi i napravio, da me nije iz cipela izbilo toliki troskovi o autu, tehnicki osiguranje i jos par stvari... Ima li se smisla borit u ovom slučaju? Naletio sam na neprofesionalnost na apsolutno svakom nivou u ovom procesu.

uređeno: od andria512
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija