Jump to content

Centar za soc.skrb


Luna kuna

Preporučene objave

kako se boriti protiv ,laži , lažnih suza, kada su socijalne radnice naklonjene muškom rodu, tj.očevima,od početka pravda nije na strani majke i sve što kaže, učini, to se okrene protiv nje, da li su one bogom dane ili postoji netko iznad njih, jer ovo sto rade nije humano, a kamoli pravedno, one rade i kroje pravdu po svojoj volji,pritom nanose stetu dijetetu, majci , i nije ih briga , kakav je to zakon,pravda da se vjeruje, samo jednoj strani, koja manipulira suzama i sad odjednom su se pojavili osjecaji za dijete, molim savjet i pomoc za prijavu osoba i centra koji nije izgleda sposoban donosit odluke jer segleda samo jedna strana i to očeva ,a majka za njih nije bitna, tko je takve osobe stavio na tako osjetljiv posao, kome da se zalimo ,jer ovo im nije prvi slucaj ,bilo je u novinama , ali one rade i nikom nista, kroje sudbinu kako im se tko svida, a po svemu sudeci majke za njih nemaju prava .

uređeno: od Borbena7
Osobni podatak, nepotrebno komentiranje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Centar za soc.skrb

Uvijek možete podnijeti pritužbu, bilo usmeno na zapisnik ili pismeno putem ravnatelja Centra. Nakon toga, ravnatelj  Vas je obvezan pismenim putem obavijestiti u roku od 15 dana o mjerama koje je poduzeo. Ako ni nakon toga niste zadovoljni, onda možete podnijeti pritužbu na rad CZSS i to nadležnom ministarstvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, za početak u kojoj ste fazi postupka pred Centrom? Jeste li prošli obvezno savjetovanje i upućeni na prvi sastanak obiteljske medijacije? Jeste li obavili razgovore, testiranja, psihološku obradu na centru? Svaki korak je važan, ukoliko ste neki i lošije odradili, uvijek ima mogućnost ispravaka sve dok centar ne donese svoje izvješće. Najvažnije je da vi budete smireni, da pokaže te da ste odgovorna osoba i da u kažete da se on predstavlja drugačijim nego u stvarnom životu. Možete napisati podnesak, u njemu kratko i jasno objasnit prethodne situacije, navesti činjenice iz kojih će biti jasno da glumi. Podnesak predati ili u pisanicu i dobit broj ili poštom, bolje u pisanicu. Nazvati ih i pitati termin susreta. Zamoliti za odvojeni razgovor, ukoliko ne dopuste zbog gužve i covid situacije onda skupa oboje. Je, težak je to proces ali morate. Vi tamo predstavljate sebe, priznaje i da ste zbunjeni i prestrašeni da vam je teško se nositi s lažima i lažnim suzama ali istaknite da ste brižna majka, da znate svoje djete, da ga ste sposobni brinuti se o njemu. Nemojte napadati i pljuvati po bivšem, nažalost tada pokazuje te da energiju trošite na razračunavanje s njim a ne na dobrobit djeteta. Istaknite da ste svjesni da dijete treba oba roditelja, da ne priječi te i nećete sprečavati susrete i odnose  s ocem. Čak dapače, da ćete učiniti sve što možete da komunikacija i odnosi s njim budu dobri. Da vaš međusobni loš odnos neće s vaše strane utjecati na odnos njega i djece, no da smatrate da je za djete bolje da bude s vama jer im možete pružit stabilnost, ljubav i podršku. Znači, puno toga je na vama i opet sve ovisi u kojoj ste fazi. Ako je izvješće već sačinjeneno, tada nažalost trebate tražit vještačenje roditeljski kompetencija. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija