Blanka74 4 Objavljeno u veljača 19 Podijeli Objavljeno u veljača 19 Molim Vas odgovor na pitanje...Prijavila bi se da radim preko ugovora o djelu,prijavljena sam na burzu rada i imam još pravo na naknadu za nezaposlene 3 mjeseca,da li mogu primati naknadu još ta 3 mjeseca iako će me se prijaviti da radim na ugovoru o djelu?To jest,gubim li naknadu sa burze ako se prijavim na ugovor o djelu? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Miljko 52 objavljeno veljača 19 Podijeli objavljeno veljača 19 Ne gubite pravo na naknadu dokle god vam je zarada preko ugovora manja 2433,45 kn Blanka74 je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Blanka74 4 objavljeno veljača 20 Autor Podijeli objavljeno veljača 20 prije 16 sati , Miljko je napisao: Ne gubite pravo na naknadu dokle god vam je zarada preko ugovora manja 2433,45 Zarada će mi biti od 3500-4000 kn,znači gubim naknadu..😏 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.