Jump to content

Trajanje kaznenog postupka


ZGD

Preporučene objave

Pozdrav,dali mi netko moze reci iz iskustva koliko traje odprilike kazneni postupak za pad sa marihuanom,naime pao sam u 8 mjesecu u zadru sa 27g trave u dvije vrecice,pisana mi je kaznena prijava iako sam osoba sa invaliditetom i trpim bolove...od 8 mjeseca do sada doslo mi je 10ak kuverti,za toksikolosko vjestacenje,za sjednicu suda bla bla...i sada prije mjesec dana je potvrdena optuznica i sada me zanima posto radim sezonu kao osoba sa invaliditetom trebam potvrdu da se ne vodi kazneni postupak,ja to nemogu dobit naravno,pa me zanima dali bi mogao sud se zavrsit do ljeta,nikad nisam kaznjavan,marihuanu konzumiram umjesto tramala,xanxa...neki mi govore da su u ZADRU cekali 3 godine za poziv,imam djete nemogu se zaposlit bez tog papira,molim iskustva,lijepmpozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Trajanje kaznenog postupka

Nema vam pravila nažalost. Jedino je još sad situacija sa COVID-om dodatno nagomilala predmete, pa je vjerojatnije da će trajati duže nego inače.

Jedini način da sve to ubrzate je sporazum sa DORH-om (dakle priznanje) pa da se traži sud da donese presudu na temelju sporazuma, no to vam, pretpostavljam, nije opcija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija