Jump to content

ostavinska

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav,

od pokojnoga strica smo ja, sestra i brat naslijedili po trećinu stana i dva automobila(trecina od svakoga auta).

a drugu polu stana i polu od   oba auta je naslijedio drugi stric. sada smo saznali da on duguje oko 180 000 tisuća kuna.

ja i brat smo studenti znaci nemamo nikakve prihode a sestra je trenutno nezaposlena, jedino mama ima mirovinu od oca oko 8000 kn, ali smo ja i brat uključeni u nju kao studenti. mene zanima sto će se dogoditi ako mi ne platimo dugove, da li ce nam mirovinu oduzeti?

odgovoreno:
prije 10 sati , nna je napisao:

sada smo saznali da on duguje oko 180 000 tisuća kuna.

Tko? Pokojni stric kojeg ste naslijedili?

jedino mama ima mirovinu od oca oko 8000 kn, ali smo ja i brat uključeni u nju kao studenti.

Kako mislite da ste "uključeni"?

mene zanima sto će se dogoditi ako mi ne platimo dugove, da li ce nam mirovinu oduzeti?

Je li mama nasljednica pokojnog strica?

odgovoreno:

da ovaj sto je umro ima dva kredita i dug na racunu od mirovine. i kada se sve sabere dug je oko 180 000 kn   pa mama ima 70% mirovine a mi po 10%

mama nije nasljednica samo nas troje djece

odgovoreno:

Mama  nije imala 50 godina kada je tata umro tek je napunila 50 godinu poslje tatine smrti. Pa u rijesenju mirovinskom pise da ona ima prava na 70% njegove mirovine a mi djjeca dok se skolujemo po 10% 

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija