Jump to content

Puknuce vodovodne cijevi- uništen stan


MoniTkalcevic

Preporučene objave

Poštovani, 

Molim Vas koji koristan savijet

Grad ispred naseg ulaska u dvorište pocelo razbijati parking, te su naisli na puknu glavnu vodovodnu cijev koja vodi do naseg mjernog mesta. 

Prica koja prethodi toj - prije par mjeseci smo mi poceli svoju borbu s  vodom u novouredenom stanu prizemlja te iste kuce. Voda je izvirala iz temelja zida na kojem je bio knauf - ukratko sve je unisteno knauf je bio toliko mokar da se trgao na dodir, laminat dignut. Provijerili smo sve cijevi s nase strane i od strane susjeda, pozvali na teren odgovorne institucije koje su prebacivale odgovornost s jedne na drugu, nitko nije napravio nista konkretno - najcesci dgovor je bio kuca nema drenaze ( građena je 1963.) Na najnizoj razini smo u ulici i slivne vode nam zbog toga ulaze u stan. 

Pošto sada vidimo i znamo sitaciju s puknutom cijevi postoji li ikakva mogucnost dokazivanja štete na nasem stanu? Koji su koraci? Trebam li odvjetnika? Mogli li ja ikako dokazati da je ta cijev puknuta vec par mjeseci i da mi voda ulazi u stan posto prije trganja betona to isto nismo mogli vidjeti?

Unaprijed Vam hvala.

 

uređeno: od MoniTkalcevic
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija