mklsx objavljeno: 5. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 5. ožujak 2021. Pozdrav, namjeravam otvoriti paušalni obrt za tisak na majice koje bih prodavao samo preko webshop-a. Za obavljanje rada obrta potrebni su mi poslovni prostor i skladište. Moj otac ima manju kuću za odmor/vikendicu koja gotovo nikad nije u upotrebi te bi bio voljan iznajmiti ju meni u poslovne svrhe. Koliko sam ja razumio taj prostor bi prvo trebalo prenamijeniti u poslovni, zar ne? Imamo svu potrebnu papirologiju te neće biti potrebni daljnji radovi na kući. Zanima me okvirno koliko bi to moglo koštati i što je sve potrebno učiniti, je li to uopće moguće pošto je to kuća za odmor, ne mogu naći nikakve informacije u vezi toga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 15. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2021. Po mom mišljenju, ne treba prenamjena za obavljanje djelatnosti, a možda niti nećete moći prenamijeniti ako se vikendica nalazi u vikend-zoni, a ne poslovnoj zoni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.