Jump to content

Testiranje nakon kraja sudskog postupka


helpme1231

Preporučene objave

Pozdrav, 
prije otprilike mjesec dana sam dobio kaznu u prometu zbog odbijanja testiranja na droge, radi okolnosti izrecena mi je uvjetna kazna od godinu dana, ne smijem pociniti isti ili slicni prekrsaj (ako sam dobro shvatio to se odnosi na prekrsaj u prometu?).

Danas sam na Vašem forumu naletio na temu gdje je jedan decko bio u slicnoj situaciji kao i ja, u komentarima ste mu rekli da kad dobije rjesenje suda da ce takoder biti pozvan na izvanredni medicnski pregled gdje ce mu testirati urin na THC. Prvi put cujem da se to radi zbog prekrsaja u prometu pa bi vas molio za malo vise informacija tipa:

- Koliko je to cest slucaj da nakon odluke suda budem pozvan na testiranje zbog prometnog prekrsaja?

- Ako test slucajno bude pozitivan da li je to kresenje uvjetne kazne koja mi je izrecena radi prometnog prekrsaja, u ovom slucaju odbijanja testiranja? 

- Napravio sam glupost i zapalio joint dan nakon sto sam imao sud, prije toga nisam pusio cca 2 mjeseca pa me zanima i ako bi mi stigao poziv na testiranje koliko brzo tako nesto stigne na kucnu adresu? I da li to stize nakon isteka roka koji je policija imala da se zali na tu presudu?

-Ako me slucajno iznenadi datum testiranja, da li ga je moguce odgoditi nekom žalbom ili nesto slicno? 

 

Hvala puno

uređeno: od helpme1231
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama


Htio sam jos pitati pošto sam na uvjetnoj ako me zaustavi policija jel oni meni moraju ponuditi preliminarni test (lizalicu) prije nego sto me vode na vadenje krvi/urina? Tj. sad zamisljam scenarij da naidem na nekog prometnog policajca i on mi kaze da me hoce voditi na urin/krv bez ikakvog prethodnog testa, jel mu moja uvjetna daje tu opravdanu sumnju i pravo da to napravi? 

Volim pusiti preko vikenda pa se bojim da nebi zapalio u subotu i da me u srijedu neki policajac ne izvadi iz prometa i odvede na davanje urina pa da se pokaze da sam pozitivan i ako nisam pusio 2-3 dana prije toga? 

uređeno: od Spitfire
Izražavanje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija