jasna13 objavljeno: 7. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 7. ožujak 2021. Poštovani, Tražeći korisne informacije u vezi ove teme našla sam odgovor gospodina Gmana iz srpnja,15 2016. Tu spominjete "odluku jednog županijskog suda iz 2003". Može li se saznati o kojem sudu se radi i gdje mogu pronaći tu odluku.Bila bi mi od velike koristi jer je slučaj sličan mojemu. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 8. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2021. Poštovana, stavite link na temu koju spominjete, da vidimo o čemu se radi. Mada, s obzirom da je objava iz 2016. godine, možda niti to ne pomogne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 8. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2021. Btw, radi li se o imovini stečenoj po posebnim privilegijama (status HRVI i sl.)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jasna13 odgovoreno: 8. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2021. Stan mu je dodijeljen kao djelatnoj vojnoj osobi za obitelj od 5 članova,otplaćivan je po povoljnijoj cijeni jer je 50%HRVI . I ja sam zaposlena i doprinosila u otplati stana,točnije digla sam kredit u švicarcima za opremanje stana koji još otplaćujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 8. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2021. prije 2 sati , jasna13 je napisao: Stan mu je dodijeljen kao djelatnoj vojnoj osobi za obitelj od 5 članova,otplaćivan je po povoljnijoj cijeni jer je 50%HRVI . I ja sam zaposlena i doprinosila u otplati stana,točnije digla sam kredit u švicarcima za opremanje stana koji još otplaćujem. Da, zbog sumnje u ovakovo nešto sam i pitao. Ne znam što se nalazi u odluci koju tražite te je moguće da bi vam išla u korist, iako sumnjam, jer prema ustaljenoj sudskoj praksi odluke u Članku 1 i Članku 2 govore da bi eventualno imali pravo na obveznopravni zahtjev, dakle naknadu uloženog dok mi se čini da vi imate mišljenje da bi imali pravo na stvarnopravni zahtjev tj. da se ustvrdite suvlasnikom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.