ANDIJEO objavljeno: 11. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 11. ožujak 2021. Postovani molim pojasnjenje za ovo zakon ovrsnog 180 cl.4 ako su sa istim redom namiruju se srazmjerno ako je moguce u cijelosti imam situacija da je od bivseg zena pokrenula istu ovrhu za naplatu alimentacije po kaznenom sudu kao i ja samo je ona prije mene pokrenula na Fini su mi rekli da moram cekat da se prvo namiri jedno dijete onda drugo nije mi bas jasno kako jedno dijete je prioritet a drugo ako bude bude ako ne cekajte.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2021. Da, ispravno tumačite Ovršni zakon. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ANDIJEO odgovoreno: 11. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2021. prije 3 sati , Borbena7 je napisao: Da, ispravno tumačite Ovršni zakon. Mene zanima dali ja moram cekati da se prvo ona namiri jer mi je receno na Fini da cu se nacekati dok se ona nenamiri Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2021. Trebale bi se srazmjerno namirivati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ANDIJEO odgovoreno: 11. ožujak 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2021. Prije 3 minuta, Borbena7 je napisao: Trebale bi se srazmjerno namirivati. Trebalo bi ali ali nije tako meni kazu na Fini da moram cekati da se prvo djete namiri a onda moje dolazi to znaci da ako bivsi neradi moje djete moze cekat i nedocekat ili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.