Jump to content

Prijava prijetnje


luge07

Preporučene objave

Pozdrav,

Molim savjet vezan uz prijavu prijetnje od strane bivšeg supruga. 

Naime, jučer u večernjim satima sam a takav je bio dogovor između djeteta i mene da dođem po dijete na adresu gdje živi sa bivšim suprugom jer je vikend trebala provesti samnom. Pozvonila sam na portafonu i javio se bivši te sam mu rekla da sam došla po dijete na što je on rekao da nemam što dolaziti na njegova vrata i zvoniti mu  i da ne želi da me vidi u blizini jer ako mu još jednom dođem i pozvonim da će mi slomiti kičmu. Kad mi je je to rekao noge su mi se " odsjekle" .

Krenula sam prema svom stanu a zamnom je došlo dijete i reklo da su jedva ona i sestra zaustavile oca da ne siđe ispred zgrade.  Rekla sam joj da me jako strah i ako ne želi mi biti podrška da je najbolje da ne dolazi k meni. Cijelim putem do doma sam se osvrtala da vidim da bivši slučajno ne ide zamnom. 

Bivši ima pravomoćnu presudu od prošle godine za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Moja molba je da ako mi možete dati savjet što napraviti jer teško da će djeca potvrditi da je bilo takvih riječi s njegove strane a žive s njim .

Hvala

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iako razumijem ljudsku (roditeljsku) komponentu Bibika, morate se zapitati što ukoliko se ovakvo ponašanje bivšeg počinje dešavati na frekventnijoj razini?

Osoba koja je već osuđivana za prijetnje i nanošenje TTO-a definitivno ima problem u svom ponašanju, ukoliko se taj problem ne adresira, vrlo rijetko će nestati sam od sebe.

Ono što mogu sugerirati za ubuduće je da zatražite pomoć CSS-a u ostvarivanju vaših (i djetetovih) prava na osobni kontakt kako je to određeno odlukom suda (ili kojom već odlukom).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija